Μεταπτυχαικό Πρόγραμμα Σπουδών

Μεταπτυχαικό Πρόγραμμα Σπουδών

Περιγραφή της εξειδίκευσης
 
Η HEPH - Condorcet, σε συνεργασία με δύο ευρωπαϊκά πανεπιστήμια, διοργανώνει μια μοναδική εξειδίκευση στην Ευρώπη στον τομέα της τεχνολογίας της μπύρας, των γαλακτοκομικών προϊόντων και του κρασιού. Αυτό πραγματοποιείται σε τρεις χώρες και περιλαμβάνει τρεις συνιστώσες: την οινοποίηση και τηνοινολογία (Dijon, Γαλλία), την Ζυθοποιία – τεχνολογία Βύνης (στο Ath, Βέλγιο) τα γαλακτοκομικά προϊόντα (Καλαμάτα, Ελλάδα). Περιλαμβάνει, θεωρητικά μαθήματα εργασία σε επιχειρήσεις και διπλωματική εργασία